да помогнем на ЦНСТ (център за деца от семеен тип) гр.Плевен

Скъпи приятели, ние от онлайн магазин www.bebe-best.com решихме да направим първа стъпка към началото на една свята кауза – да помогнем на ЦНСТ (център за деца от семеен тип) гр.Плевен .

Целите на кампанията са да дарят миг светлинка и да покрият малка част от нуждите на децата изоставени от техните семейства. За нас е важно да помогнем на децата, които имат нужда от внимание и поводи за усмивки. Да се дари радост на деца, част от които малтретирани от родителите си, а после изоставени е много повече от това ,да доставиш удоволствие на себе си.Така със средствата събрани от продажбите на детски стоки от www.bebe-best.com децата които са на възраст от 7 до 16 години от центъра за деца лишени от родителски грижи ще получат нови обувки, а може би и нови приятели .За да бъдете съпричастни към нашата кауза Ви молим да СПОДЕЛИТЕ СТАТИЯТА. Така ще знаем ,че няма да сме сами в това начинание.  

Усмивките са вашата награда.

cropped-AP12-1200x3801.jpg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

fourteen − 4 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Предишна публикация:
Бебешки колички за близнаци модели и характеристики

Когато една бъдеща жена разбере, че едновременно ще бъде майка  на две дечица пред нея изниква въпросът – каква количка...

Затвори