Бебешки колички

Бебешките колички винаги са предмет на особен избор от страна на родителите на бебето.

Наистина подходящата детска количка прави ежедневните грижи за бебето много по-лесни,  като не нарушава жизнения ритъм на родителите на детето.

На пазара се предлагат най-различни видове –  от летни колички, комбинирани с много функции, високо проходими колички за тичане или традиционната и класическа количка с кош за новороденото .

Избора на количката в голяма степен зависи от вашия начин на живот, изискванията на активните родители обикновено не съвпадат с тези на типичните градски майки.

Друго важно нещо с което трябва да се съобразим са размерите – дали ще се събере в багажника на малката кола, дали ще има достатъчно място в апартамента или ще трябва да стои в гаражът Ви , ще се качвали често по стълбите на блока.

Травъл системите (количка + столче за кола) са пригодени за градската среда, когато се пътува с автомобила , но пътуванията с кратки – до магазина , до парка , до бебешката кухня.

Модулните системи (3в1) Ви дават увереността, че сте подготвени за всякаква ситуация, а типичните летни колички – възможността за една бърза разходка, или да я вземете заедно с другия багаж на лятната Ви  почивка.

Предишна публикация:
Столчета за кола

Много родители си задават въпроса защо трябва да използват в колата си столче за кола за новородени и защо това...

Затвори