Бебешки колички Cosatto – най-шарените колички

Английската марка бебешки колички Cosatto, е може би единствената марка, която прави по две различни колекции в рамките на една календарна години. Така че ако сте от типа бъдещи родители, които започват да разглеждат различните модели и цветове колички още от самото начало на бременността с изненада можете да установите, че моделът който сте си харесали вече не е актуален и на лице са още по-красиви цветове колички.  Известни със своите цветни мотиви, количките Cosatto са със сигурност най-шарените колички правени някога.

Изключение не прави и най-новият модел бебешка количка Cosatto Woop.  За сега количката се предлага в три цвята – Tropico, Old Skool и Midnight.

cosatto_kolichka_woop_2015_old_skool_9-600x600

 

Рамката на количката също е боядисана в съветващите цветове на количката – запазена марка на Cosatto. Чувалчето включено в комплекта е с две лица и в зависимост от това от коя страна е сложено, то коренно променя цвета на количката. Количката е лека и маневрена с три колела и възможност за заключване на посоката на движение, а задните колела са със спирачки.

За пръв път марката предлага модел бебешка количка, която да е със седалка и кош за новородено в едно така наречената трансформираща се седалка. Тези седалки имат пълно легнало положение и се монтират и в двете посоки на движение удобни са за съхранение и са сгъваеми. Когато количката се използва със вариант за новородено – към коша задължително има и покривало за крачета. Това покривало може да е отделно или да е част от бебешкото чувалче, като се използва само горната част. Ако количката трябва да се сгъва и пренася седалката или кошът за новородено може да се сгъне до изключително малки и тънки размери, така че да не заема много място в багажника на колата или в къщи.

cosatto_kolichka_woop_2015_tropico_1-600x600

Недостатъкът на трансформиращата се седалка, е че е мека за разлика от кошовете за новородено и на практика с нея не можете да пренесете бебето от вкъщи до колата или просто да го носите в магазина или на посещение при личният лекар. Ако се спрете на такъв модел бебешка количка повече от препоръчително е да помислите и за столче за кола. Най-добрият избор би бил той да бъде от същата марка от която е и бебешката количка. Повечето такива столчета съвсем предвидливо са направени, така че да стават и на рамката на количката, която сте закупили, което ще ви спести неудобството с едната ръка да пренасяте бебето, а с другата да бутате количката.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

two + 15 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Предишна публикация:
Безопасност и здраве на бебенцата

Когато говорим за безопасност и здраве , трябва внимателно да обмислим и подберем всичко за нашите бебенца. Повечето родители се оставят...

Затвори